VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO// O mașină cu mere, răsturnată la Ministerul Agriculturii: Cum au reacționat oamenii din preajmă

O mașină cu mere a fost răsturnată miercuri în fața sediului Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare. Producătorul și-a exprimat astfel nemulțumirea față de faptul că nu are unde să-și exporte fructele ca urmare a embargoului instituit de Federația Rusă.

Oamenii din preajmă au dat buzna și și-au luat mere în pungi.

Contactată de IPN, Daniela Turculeț, consultant principal al Serviciul informare și comunicare cu mass-media la Ministerul Agriculturii, a declarat că manifestația de astăzi are caracter politic și din acest considerent instituția nu comentează acțiunile și inițiativele organizate de formațiunile politice.

„Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare are ca responsabilitate elaborarea politicilor în sectorul agrar și, fiind în strânsă colaborare cu reprezentanții sectorului, are ca preocupare să își exercite atribuțiile pentru a crea un mediu propice de dezvoltare a agriculturii și mediului rural”, a mai precizat Daniela Turculeț.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.