VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

PCCOCS: Declarațiile deputatei Tauber privind pregătirea unor provocări militare în proximitatea regiunii transnistrene nu și-au găsit confirmare

PCCOCS s-a autosesizat urmare a declarațiilor deputatei Marina Tauber la briefingul din 24 martie privind pregătirea unor provocări militare în proximitatea regiunii transnistrene. PCCOCS susține că declarațiile deputatei Marina Tauber privind pregătirea unor provocări militare în proximitatea regiunii transmistrene nu și-au găsit confirmare.

„În cadrul examinării declarațiilor făcute de aceasta la briefingul din 24 martie, Marina Tauber a fost citată de oamenii legii în repetate rânduri pentru a conforma alegațiile sale cerințelor Codului de procedură penală. Deputata, însă, de fiecare dată a refuzat invocând motive pe care procurorii le consideră neîntemeiate”, menționează procurorii PCCOCS.

Vicepreședinta Partidului „ȘOR”, deputata Marina Tauber, cercetată în două cauze penală a anunțat pe 24 martie, în cadrul unei conferințe de presă, că președinta R. Moldova, Maia Sandu, și prim-ministrul Dorin Recean, „pregătesc pentru data de 17 aprilie provocări militare la frontiera cu regiunea transnistreană, la care ar urma să participe cetățeni străini”. Reprezentanții Guvernului au declarat că afirmațiile deputatei Tauber „sunt false și fac parte dintr-un discurs constant de promovare a fricii și dezbinării în societate”.

Deputata Tauber: „Maia Sandu și Dorin Recean pregătesc provocări militare pe Nistru”. Reacția Guvernului

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.