VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Primăria îndeamnă chișinăuienii să evite văruitul arborilor din oraș

Primăria Municipiului Chișinău îndeamnă chișinăuienii să evite văruirea copacilor și a bordurilor, în contextul curățeniei din preajma Paștelui.

Potrivit autorităților, această practică este depășită și lipsită de utilitate în cazul localităților urbane.

Aducem mulțumiri oamenilor care au enunțat în mediul online cazurile de văruire a copacilor și îi invităm să dea o mână de ajutor autorităților administrației publice locale, pentru a contribui cu toții la salubrizarea orașului în care locuim, în preajma Sărbătorii Învierii”, se arată în comunicatul remis.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.