VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Parlamentul se întrunește în sesiune extraordinară

Parlamentul se va convoca în sesiune extraordinară în perioada 26 august – 8 septembrie 2022. O decizie în acest sens a fost adoptată, astăzi, de Biroul permanent.

Astfel, mâine, 26 august, deputații se vor întruni în ședință, cu începere de la ora 12:00.

Proiectul ordinii de zi a ședințelor din sesiunea extraordinară a Parlamentului pentru perioada 26 august – 8 septembrie 2022 include proiectele de modificare a Legii bugetului de stat, Legii bugetului asigurărilor sociale de stat și Legii fondurilor asigurării obligatorii de asistență medicală pentru anul 2022.

”Inițiativa de convocare a sesiunii extraordinare este motivată de necesitatea examinării și adoptării în mod prioritar a unor măsuri de ordin legislativ în vederea susținerii populației, instituțiilor publice și agenților economici în contextul crizei energetice și a refugiaților”, se arată într-un comunicat remis presei.

Reamintim că deputații Parlamentului Republicii Moldova au fost rechemați din concediu pentru perioada 25-26 august.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.