VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Deputații sunt rechemați din concediu pentru perioada 25-26 august

Deputații Parlamentului Republicii Moldova au fost rechemați din concediu pentru perioada 25-26 august.

O dispoziție în acest sens a fost semnată astăzi, 24 august, de președintele Parlamentului, Igor Grosu.

Menționăm că mâine la ora 10:00 va avea loc ședința Comisiei economie, buget și finanțe, iar la ora 16:00 ședința Biroului permanent al Parlamentului.

Reamintim că Cabinetul de miniștri a votat, miercuri, 24 august, proiectul hotărârii de Guvern pentru aprobarea proiectului de lege privind modificarea Legii bugetului de stat pentru anul 2022 nr. 205/2021.

Veniturile bugetului de stat pentru anul curent se majorează de la 52,701 mlrd lei până la 57,971 mlrd. lei (+10%), iar cheltuielile – de la 72,087 mlrd. lei până la 75,216 mlrd. lei (+4,3%).

Respectiv, deficitul bugetului de stat s-a micșorat de la 19,386 mlrd. lei până la 17,245 mlrd lei (-11%). Deficitul bugetar urmează să fie acoperit atât din surse externe, cât și din cele interne.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.