VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Angajații MAI din domeniul ordinii și securității publice, remunerați pentru munca prestată în condiții de risc sporit pentru sănătate

Angajații Ministerului Afacerilor Interne (MAI) din domeniul ordinii și securității publice vor primi sporul de compensare pentru munca prestată în condiții de risc sporit pentru sănătate. O decizie în acest sens a fost aprobată, miercuri, 24 august, de Executiv. 

Proiectul prevede alocarea a circa 7 milioane 847 mii de lei din fondul de intervenție al Guvernului, dintre care 7 milioane 470 de mii de lei  vor fi acordate Inspectoratului General al Poliției, iar circa 376,2 mii de lei –  Inspectoratului General de Carabinieri. Banii vor fi folosiți pentru acordarea sporului de compensare celor 5.524 de angajați implicați în măsuri de prevenire și combatere a COVID-19, în perioada 14-23 februarie 2022.

Pentru achitarea sporului prenotat nu au fost aprobate mijloace financiare în bugetul MAI, dat fiind faptul că nu este un spor cu caracter permanent și se achită doar după stabilirea categoriilor de beneficiari de către Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.