VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

O nouă vizită în teritoriu a premierului Dorin Recean

Prim-ministrul Dorin Recean continuă seria deplasărilor în regiunile țării. Marți, 23 mai, premierul va vizira raionul Taraclia, unde va participa la sediul Universității de Stat „Grigore Țamblac” la evenimentul prilejuit Zilelor Scrisului şi Culturii Slave.

Într-un comunicat remis presei de Guvern se menționează că șeful Executivului va avea o întrevedere cu autoritățile publice locale și serviciile desconcentrate din raionul Taraclia, în cadrul căreia vor fi discutate problemele existente și oportunitățile de dezvoltare a localităților.

Programul în teritoriu va continua în localitatea Cealîc, unde oficialul va vizita o mini-fabrică de producere a cașcavalurilor. Șeful Cabinetului de miniștri va discuta cu oamenii de afaceri despre proiectele Executivului, lansate în vederea susținerii producătorilor mici și mijlocii”, mai anunță Guvernul.

Citește și: Dorin Recean, vizită la Chetrosu: Dezvoltând afaceri acasă, tinerii contribuie la creșterea economică în comunitate

Citește și: Premierul Dorin Recean, vizită la Fălești: Fondul de subvenționare în agricultură ar putea fi majorat cu 600 de milioane de lei

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.