VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Dorin Recean, vizită la Chetrosu: Dezvoltând afaceri acasă, tinerii contribuie la creșterea economică în comunitate

„Dezvoltând afacerea acasă, tinerii contribuie la creșterea economică în comunitate, dar și la îmbunătățirea calității vieții oamenilor”. O declarație în acest sens a fost făcută de premierul Dorin Recean, în cadrul unei vizite unul dintre cei mai mari producători de carne de iepure din Republica Moldova.

Administratorii companiei din satul Chetrosu, raionul Drochia, susțin că în dezvoltarea afacerii au fost ghidați de principiul ocrotirii mediului înconjurător și protejarea resurselor regenerabile ale naturii, folosind pentru cultivarea cerealelor și a lucernei îngrășăminte organice rezultate din creșterea animalelor.

„Dezvoltând afacerea acasă, tinerii contribuie la creșterea economică în comunitate, dar și la îmbunătățirea calității vieții oamenilor. Vă îndemn ca, prin propriul exemplu, să încurajați oamenii să se implice în dezvoltarea economică a țării, pentru ca împreună să putem produce schimbarea societății”, a declarat prim-ministrul Dorin Recean.

Compania din satul Chetrosu are în gestiune o hală de producere, frigider pentru păstrarea cărnii și terenul pentru cultivarea materiei prime, având angajați circa 20 de locuitori din regiune. De asemenea, tinerii administratori au lansat o carte de rețete pentru a promova consumul de carne de iepure.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.