VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ Știrile serii prezentate de Sandu Scobioala 16.03.2023

În ediția de azi:

  • Vot istoric în parlament. Legislativul a votat în lectura finală proiectul de lege privind înlocuirea sintagmei „limba moldovenească” cu „limba română” în toată legislația R.Moldova.
  • Un nou protest în capitală. Susținătorii Mișcării pentru Popor s-au adunat în fața Parlamentului și au cerut repetat achitarea facturilor de Guvern pentru lunile de iarnă. Detalii, la știri.
  • Rusia a pierdut între 20.000 și 30.000 de militari doar în bătălia de la Bahmut, din luna mai a anului trecut și până în prezent. Ce a declarat liderul de la Kiev, aflați în jurnal.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.