VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Dodon, despre plecarea lui Nesterovschi: Așa ceva nu trebuie iertat. E nevoie de o discuție serioasă

Ex-președintele țării, Igor Dodon, a venit cu o reacție după ce deputatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS), Alexandr Nesterovschi, a părăsit echipa socialiștilor și a trecut la „Mișcarea pentru Popor” condusă de Partidul Șor. 

Potrivit acestuia, plecarea lui Nesterovschi prezintă o trădare și acest fapt nu trebuie iertat.

Condamn categoric decizia lui Alexandr Nesterovschi de a se retrage din fracțiunea BCS și din Partidul Socialiștilor. El putea să participe la proteste și fiind socialist. Acesta nu este un motiv pentru a trăda tovarășii, colegii. Oamenii la alegeri au votat pentru socialiști, și nu pentru ca Nesterovschi să devină deputat.

Așa ceva nu trebuie iertat. Conducerea partidului trebuie urgent să-i convoace pe toți și să poarte o discuție serioasă. Ceea ce se întâmplă nu este bine. Partidul Socialiștilor trebuie să rămână unit, să-și consolideze rândurile. Nu există alte opțiuni”, a comentat Dodon.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.