VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Premierul Dorin Recean, vizită la Fălești: Fondul de subvenționare în agricultură ar putea fi majorat cu 600 de milioane de lei

Fondul de subvenționare în agricultură ar putea fi suplimentat cu circa 600 milioane de lei. Despre aceasta a anunțat premierul Dorin Recean în cadrul unei întrevederi cu mediu de afaceri în domeniul agriculturii din Fălești.

Am ajuns la Fălești, unde, la sediul Consiliului raional, am demarat programul de lucru cu o discuție cu mediul de afaceri în domeniul agriculturii. Am menționat că susținerea eforturilor fermierilor este o prioritate a Guvernului, iar agricultura trebuie să fie susținută prin investiții și accesarea fondurilor, inclusiv europene, pentru a trece la o agricultura performantă. Am anunțat agricultorii că vom căuta soluții pentru suplimentarea Fondului de subvenționare în agricultură cu circa 600 milioane de lei”, a declarat Dorin Recean.

Totodată, premierul a subliniat că va căuta soluții pentru rezolvarea acestui sector important.

”V-am auzit, stimați agricultori. Împreună cu domnul vicepremier Vladimir Bolea și echipa Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare, vom căuta soluții pentru preocupările acestui sector important pentru țara noastră”, a mai menționat Recean.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.