VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Ministrul Justiției, despre dosarul Șor: Am luptat cu hoții să-i scoatem din politică şi vom duce această misiune până la capăt

Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, a venit cu o reacție după ce oamenii legii au efectuat astăzi percheziții la membrii și activiștii partidului politic „ȘOR” în cauza penală privind finanțarea ilegală a partidului politic „ȘOR”. 

Acțiunile Procuraturii Anticorupţie, în urma cărora au fost depistate milioane de lei din care sunt finanțate „protestele”, a arătat întregii societăţi, inclusiv celor sceptici, faţa adevărată, criminală a grupului Şor. Finanţarea din bani murdari, furaţi de la cetăţeni, a activităţilor politice stă la temelia corupţiei mari. Nu vom putea avea niciodată o societate liberă şi prosperă, dacă vom lăsa hoţii să scape de justiţie”, a scris Sergiu Litvinenco.

Totodată, ministrul a subliniat că în continuare se va munci pentru a scoate hoții din politică.

Am luptat cu hoţii să-i scoatem din politică şi vom duce această misiune până la capăt. Totuși, trebuie să înțelegem cu toții că justiţia adevărată nu se face repede, cu emoţii și prin sfidarea procedurilor, ci cu răbdare şi rațiune, deoarece procedurile în democraţie sunt garantul legalităţii”, se mai arată în mesaj.

Citește și: Percheziții în dosarul finanțării ilegale a partidului ȘOR. Șefa PA: „24 de persoane, reținute. Procurorii au ridicat 20 de pungi negre cu aceleași embleme”

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.