VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Poșta Moldovei atenționează cetățenii asupra unui nou tip de escrocherie prin sms-uri

Poșta Moldovei atenționează cetățenii asupra unei noi tentative de escrocherie prin sms-uri care trimit spre link-uri false.

”Atenție! Nu le accesați! Nu furnizați date personale și nu achitați sumele solicitate!

Mesajele sunt false și nu sunt expediate de Poșta Moldovei. Pentru verificarea informației formați numărul: (022) 27 00 44 -„Suport Clienți" sau lăsați-ne un mesaj - informații@posta.md.

Poșta Moldovei nu își asumă responsabilitatea pentru acțiunile clienților și nu rambursează sumele achitate pe site-uri false”, se arată în comunicatul remis de Poșta Moldovei.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.