VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Deputatei Marina Tauber i-a fost aplicată o nouă restricție: Nu mi se permite să părăsesc municipiul Chișinău!

Vicepreședintei Partidului Politic ȘOR, deputatei Marina Tauber, care recnt a fost eliberată din arest la domiciliu, i-a fost aplicată o nouă restricție.

Într-o postare pe o rețea de socializare, aceasta anunță cî i-a fost interzis să părăsească municipiul Chișinău.

Vă anunț că regimul Sandu a mai comis încă un abuz în raport cu mine și echipa noastră. Deși nu au găsit niciun temei juridic și nicio dovadă care să mă incrimineze în ceea de ce m-au acuzat abuziv și mincinos, mi-au aplicat încă o restricție. Nu mi se permite să părăsesc municipiul Chișinău!

Ce înseamnă asta? Nimic altceva decât că Maia Sandu și bandiții ei se tem că voi merge prin raioane și voi invita și mai mulți oameni la protestele de duminică. Se știe însă că de ce te temi, de aceea nu scapi. Nici ei nu vor scăpa de răsplata poporului. Toate ilegalitățile pe care le comit ei acum, când controlează toate structurile statului, îi vor lovi, ca un bumerang, după ce vor cădea”, a scris Tauber.

Potrivit acesteia, în R. Moldova ”s-a instaurat o dictatură scârboasă și bolnavă”.

Totodată, aceasta a lansat un apel către cetățenii din toată țara să participe duminică, 23 octombrie, la un nou protest organizat de Partidul Șor.

Marina Tauber, vizată în două cauze penale pornite pe faptul „acceptării cu bună știință a finanțării partidului din partea unui grup criminal organizat”, a rămas fără imunitate parlamentară, pe 21 iulie, după ce Parlamentul a aprobat cele două cereri ale procurorului general interimar, Dumitru Robu.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.