VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Câți moldoveni au depus cereri online pentru a beneficia de compensații la energie

Procesul de înregistrare în sistemul informațional compensatii.gov.md este în plină desfășurare! Până astăzi, 145.244 de cetățeni au depus deja cereri pentru a beneficia de compensații la energie.

Până în prezent, 194 370 de persoane s-au înscris pe platforma online, iar 145.244 de cereri au fost deja depuse și expediate spre procesare.

În acest sens, au un rol esențial îl au asistenții sociali și bibliotecarii din comunități, care acordă asistență la înscrierea în sistem tuturor persoanelor care nu au echipament, acces la internet sau abilități necesare pentru a depune cererea personal”, subliniază autoritățile.

Pentru informații referitor la completarea cererii de compensații la energie, accesați compensatii.gov.md sau telefonați la Linia verde: 0 8000 5000.

Reamintim că platforma online compensatii.gov.md a fost lansată la data de 12 octombrie. Cetățenii R. Moldova sunt îndemnați să se înregistreze pe platformă pentru a beneficia de compensații la energie.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.