VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Mesajul de felicitare al premierului Dorin Recean pentru Gabriel Attal, noul prim-ministru al Franţei

Prim-ministrul Dorin Recean a adresat omologului său francez Gabriel Attal felicitări în legătură cu numirea în funcție.

Într-o postare pe Twitter Dorin Recean i-a urat succes omologului său francez.

„Felicitări domnule Gabriel Attal, pentru numirea dumneavoastră în funcția de prim-ministru al Franței. Pe drumul nostru de integrare în Uniunea Europeană, exprim toată deschiderea pentru o cooperare fructuoasă cu dumneavoastră pentru a întări și mai mult colaborarea excelentă între țările noastre. Succes în mandatul dumneavoastră!”, a conchis premierul Dorin Recean.

Menționăm că ministrul francez al Educației, Gabriel Attal, în vârstă de 34 de ani, a fost desemnat de liderul de la Paris, Emmanuel Macron, prim-ministru al Franței. Attal va fi cel mai tânăr prim-ministru de la fondarea celei de-a cincea republici franceze în 1958 și va fi, de asemenea, primul bărbat homosexual declarat care va ocupa funcția de al doilea cel mai puternic politician al țării.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.