VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile serii prezentate de Nicoleta Toacă

În ediția de azi:

– Traseele naționale sunt practicabile. Mai multe automobile au fost deblocate din zăpadă de către salvatori;

– Medicii de la Institutul de Medicină Urgentă au lucrat în regim de alertă. Peste 80 de persoane au ajuns la spital;

Angajaţii întreprinderii „Calea Ferată din Moldova” lucrează fără salarii din luna septembrie;

– Așa-zisul ministru de externe de la Tiraspol, Vitalii Ignatiev, care este și cetățean al Ucrainei, este bănuit de trădare de patrie de către autoritățile de la Kiev;

– Bulgaria, România și Turcia solicită ajutorul altor țări pentru deminarea Mării Negre.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.