VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Așa-numitul ministru de externe de la Tiraspol, Vitalii Ignatiev, bănuit de „trădare de patrie” în Ucraina

Așa-numitul ministru de externe al Transnistriei, Vitalii Ignatiev, care este și cetățean al Ucrainei, este bănuit de „trădare de patrie” de către Kiev. Reprezentantul Tiraspolului la negocierile privind reglementarea transnistreană a fost citat de procurorii ucraineni.

Ignatiev, care este cetățean al Ucrainei, este bănuit de „trădare de patrie”, „încălcarea integrității teritoriale” și cooperarea cu statul agresor – Rusia, transmite Ziarul Național cu referire la presa oficială de la Kiev.

În cazul în care Ignatiev nu va răspunde citației și nu se va prezenta în fața procurorilor, atunci ar putea fi anunțat în căutare internațională și adus silit în fața procurorilor.

De menționat că Ignatiev este mâna dreaptă a liderului separatist de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski. Ultimul, de asemenea, ar avea și cetățenia Ucrainei.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.