VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Mesajul ambasadorului UE în Republica Moldova: Vă asigur de sprijinul nostru deplin

Ambasadorul UE în Republica Moldova, Janis Mazeiks, a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia împlinirii a 31 de ani de la proclamarea Independenței R. Moldova.

”Acum 31 de ani, Republica Moldova și-a exprimat dreptul la auto-determinare, de a fi un stat suveran și independent.

În acest an, Republica Moldova își sărbătorește pentru prima data independența ca stat candidat la aderarea la Uniunea Europeană.

În numele Delegației UE în Republica Moldova, vă doresc succes în continuarea acestei călătorii. Vă asigur de sprijinul nostru deplin pe drumul spre prosperitate și democrație europeană.

Felicitări cu ocazia Zilei Independenței! La mulți ani, Republica Moldova!”, a declarat Janis Mazeiks.

Reamintim că Republica Moldova marchează astăzi 31 de ani de independență.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.