VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ambasada Chinei, mesaj de Ziua Independenței: Apreciem astfel de țări cu oameni frumoși

Ambasadei Chinei la Chișinău a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova.

În mesajul său, Ambasada Chinei menționează că R. Moldova este o țară mică, dar cu inima mare.

”La mulți ani Moldova!

Republica Moldova este o țară mică, dar cu inima mare. Are cetățenii harnici care își prețuiesc valorile, tradițiile și obiceiurile neamului și care întotdeauna sunt gata să întindă o mână de ajutor celor ce se află în dificultate.

Apreciem astfel de țări cu oameni frumoși. Suntem parteneri sinceri care se bazează pe relații de încredere și prietenie.

Vă transmitem sincere felicitări cu ocazia Zilei Independenței și vă dorim pace, sănătate și bunăstare!”, se arată în mesaj.

Menționăm că de Ziua Independenței președintele țării, Maia Sandu, a declarat că Republica Moldova e o țară liberă și asta este puterea noastră, iar premierul Natalia Gavrilița a menționat că independența înseamnă libertatea de a decide singuri ce facem mai departe.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.