VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Serghei Tarnovschi s-a calificat în semifinale la Supercupa Mondială de la Oklahoma

Campionul mondial și vicecampionul european Serghei Tarnovschi a ajuns în orașul Oklahoma din Statele Unite pentru a concura la Supercupa Mondială la canoe sprint, unde sunt cei mai buni canoiști și kaiaciști ai lumii.

Potrivit Comitetului Național Olimpic și Sportiv, canoistul moldovean a reușit să treacă de serii și sferturi și să se califice pentru penultimul act la canoe simplu 350 metri.

Pe o distanță atipică pentru competițiile de canoe, Serghei a fost al doilea în serii.

Semifinalele și finala sunt programate sâmbătă spre duminică noaptea în Republica Moldova, de la orele 03:30, respectiv 05:39.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.