VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ambasadorul SUA, mesaj de Ziua Independenței: Moldova este o țară mică, dar cu inimă mare

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în R. Moldova, Kent D. Logsdon, a transmis un mesaj de felicitare de Ziua Independenței R. Moldova.

Într-un filmuleț video, Kent D. Logsdon a menționat că SUA se angajează să muncească alături de Guvernul R. Moldova pentru sporirea oportunităților economice, diversificarea energetică, lupta cu corupția și consolidarea securității regionale.

Felicitări tuturor cetățenilor R. Moldova cu ocazia Zilei Independenței. SUA se mândresc să vă fie partener de 30 de ani. Am conlucrat pentru a construi o Republică Moldova democratică, prosperă și sigură care e parte a lumii libere.

În scopul consolidării parteneriatului ne angajăm să muncim cu Guvernul R. Moldova pentru sporirea oportunităților economice și diversificarea energetică, lupta cu corupția și consolidării securității regionale.

Ne angajăm să sprijinim reformele dumneavoastră pe calea integrării europene. Moldova este într-adevăr o țară mică, dar cu inimă mare. La mulți ani de Ziua Independenței, Republica Moldova!”, a declarat ambasadorul SUA în R. Moldova.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.