VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

/VIDEO/ Vox: Ce sărbătoresc moldovenii pe data de 27 august?

Vox realizat de Romeo Cemîrtan

Vocea Basarabiei a întrebat moldovenii ce sărbătoresc ei pe data de 27 august. Majoritatea au răspuns corect, declarând că este Ziua Independenței RM, dar au menționat că nu este o zi importantă pentru ei. Au fost și respondenți care nu cunosc totuși ce sărbătoare e la această dată.

Iată câteva dintre răspunsuri:

— Ziua Independenței. Ziua Limbii? Nu, ziua Independenței, pare-mi-se.

— Ziua Independenții.

— Nu știu, nu știu, cinstit.

— Cred că are tare mare semnificație pentru acei moldoveni care sunt moldoveni adevărați, cred că sărbătoresc și au oleacă de mândrie față de patria noastră.

— Dar ce semnificație au sărbătorile naționale pentru noi, moldovenii?

— Petru noi nu au nimic, că nu avem nimic. Am rămas fără nimic.

— Ziua Independenței. — Și ce semnificație are această zi pentru dumneavoastră?

— Absolut nimic.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.