VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Igor Grosu: Moldova, să trăiești în pace, cu demnitate și bunăstare

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a transmis un mesaj de felicitare de Ziua Independenței R. Moldova.

”La mulți ani, Republica Moldova!

Moldova, îți doresc să trăiești în libertate, pentru că moldovenii au spiritul liber. În pace, pentru că suntem oameni buni și pașnici. În demnitate, pentru că ne tragem dintr-un neam demn. În bunăstare, pentru că moldovenii sunt vrednici și merită un trai bun acasă”, a scris Igor Grosu pe o rețea de socializare.

De Ziua Independenței președintele țării, Maia Sandu, a declarat că Republica Moldova e o țară liberă și asta este puterea noastră, iar premierul Natalia Gavrilița a menționat că independența înseamnă libertatea de a decide singuri ce facem mai departe.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.