VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu, întrevedere cu președintele Islandei: Subiectele abordate

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut, în marja vizitei în Japonia, o întrevedere cu Președintele Islandei, Guðni T. Jóhannesson.

Potrivit unui comunicat remis de Președinție, agenda discuțiilor a vizat cooperarea bilaterală.

Cei doi șefi de stat au vorbit despre negocierile privind semnarea, de către țara noastră, a acordului de liber schimb cu Asociația Europeană a Liberului Schimb (EFTA). La fel, au fost discutate posibilitățile de realizare a unor proiecte în domeniul energiei regenerabile, ținând cont de experiența Islandei în acest sector”, se arată în comunicatul remis.

Amintim că președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, efectuează în perioada 1-3 decembrie o vizită la Tokyo.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.