VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Președinta Maia Sandu va vizita, în zilele următoare, Japonia și SUA: Programul vizitei

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va efectua în perioada 1-3 decembrie o vizită la Tokyo.

Potrivit Președinției, la Tokyo, șefa statului se va întâlni cu oficiali de nivel înalt din Guvernul Japoniei și cu reprezentanți ai Parlamentului nipon. La fel, Președinta Maia Sandu va participa la conferința Adunării Internaționale a Femeilor (WAW).

În zilele de 5-7 decembrie, șefa statului se va afla la Washington, unde va participa la Conferința Internațională Anticorupție, în cadrul Summitului pentru Democrație.

De asemenea, președinta Maia Sandu va avea întrevederi bilaterale și se va întâlni cu reprezentanții diasporei moldovenești din Statele Unite.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.