VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

INFOGRAFIC: Activitatea comisiilor parlamentare permanente în luna noiembrie, în cifre

Pe parcursul lunii noiembrie, comisiile parlamentare permanente s-au convocat în 54 de ședințe. La ele au fost aprobate 42 de rapoarte, 17 corapoarte și 178 de avize.

În această perioadă, membrii Comisiei economie, buget și finanțe au aprobat rapoartele pentru 16 proiecte, iar pentru șase inițiative legislative au fost aprobate corapoarte. La fel, la ședințele Comisiei politică externă și integrare europeană au fost aprobate șapte rapoarte și șase corapoarte. Iar membrii Comisiei protecție socială, sănătate și familie au fost votate șase rapoarte și două corapoarte”, subliniază serviciul de presă al Parlamentului.

Tot în luna decembrie, la ședințele Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică au fost avizate 30 de proiecte. Membrii Comisiei agricultură și industrie alimentară au avizat 29 de inițiative legislative, iar cei ai Comisiei administrație publică – 27.

Parlamentul de legislatura a XI-a are constituite 11 comisii permanente. Potrivit Regulamentului, acestea sunt organe de lucru ale Parlamentului, constituite pentru efectuarea activităţii Legislativului.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.