VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu, după noile bombardamente ale rușilor în Ucraina: Presiunea asupra Rusiei trebuie întărită

Președintele R. Moldova, Maia Sandu, a venit cu o reacție, după ce Rusia a declanşat luni un nou atac masiv cu rachete în Ucraina.

Condamnăm ferm atacurile repetate ale Rusiei asupra cetățenilor Ucrainei, a instalațiilor civile și a infrastructurii critice. Comunitatea internațională ar trebui să-și întărească presiunea asupra Rusiei pentru a opri războiul. Numai așa putem pune capăt suferinței și pierderii de vieți”, a scris Maia Sandu.

Subliniem că Maia Sandu nu a comentat deocamdată incidentul de la Briceni unde o patrulă a Poliției de Frontieră a identificat locul căderii unor elemente ale unei rachete.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.