VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

MAI: Nu există risc pentru cetățeni în urma incidentului de la Briceni

Ministerul Afacerilor Interne a venit cu precizări, după ce în apropierea orașului Briceni, într-o livadă, a fost descoperită o rachetă.

Potrivit MAI, la moment, că nu există niciun risc pentru cetățeni, întrucât perimetrul în care s-a produs incidentul este asigurat de patrule ale Poliției de Frontieră.

Reamintim că, astăzi, în jurul orei 15:15, pe fondul bombardamentelor masive din Ucraina, o patrulă a Poliției de Frontieră a identificat locul căderii unor elemente ale unei rachete, într-o livadă din apropierea orașului Briceni.

La moment, IGSU desfășoară măsuri de evaluare a prejudiciului și discută cu APL-urile și locuitorii în legătură cu incidentul produs.

”Echipa Bombteh este deja implicată în procesul de intervenție și primește suportul IGSU în realizarea activităților specifice întreprinse, pentru următoarele 24 ore. Specialiștii în expertiză tehnico-explozivă vor stabili dacă obiectul descoperit de poliția de frontieră este parte componentă a unei rachete, are elemente explozibile în componență sau sunt doar părți dintr-o rachetă. În conformitate cu planul de contingență al MAI, poliția de frontieră și-a intensificat patrularea și a ridicat gradul de alertă în zona inspectoratelor Briceni și Ocnița. Ministerul Afacerilor Interne monitorizează atent situația”, subliniază instituția.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.