VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu, despre banii cheltuiți pentru Summitul din 1 iunie: Beneficiile depășesc cu mult cheltuielile

Președinta țării, Maia Sandu, deocamdată nu cunoaște câți bani s-au cheltuit pentru organizarea Summitului Comunității Politice Europene (CPE), desfășurat la Bulboaca.

Totodată, șefa statului a subliniat că „beneficiile Summitului depășesc cu mult cheltuielile”.

„În momentul în care Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene va avea toate detaliile privind bugetul Summitului, raportul va fi făcut public, ca întotdeauna. Noi suntem transparenți. Au existat și anumite costuri care au fost acoperite de Consiliul Uniunii Europene. Vreau să vă spun cu toată certitudinea, chiar dacă nu există suma finală, că beneficiile depășesc cu mut costurile acestui Summit. Rog MAEIE să prezinte datele finale ca să fie transparență”, a declarat Maia Sandu.

Reamintim că în localitatea Bulboaca s-a desfășurat Summitul Comunității Politice Europene la care au participat circa 50 de șefi de stat.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.