VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Magistrații Judecătoriei Chișinău au emis mandat de arestare pentru 30 de zile în Penitenciarul nr.13 pe numele contabilei partidului „ȘOR”

Magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, au emis sâmbătă, 13 august, mandat de arest pentru 30 de zile, cu executare în Penitenciarul nr.13, pe numele contabilei partidului „ȘOR”, Olga Romanova, bănuita de complicitate la săvârșirea falsificării rapoartelor privind gestiunea financiară a partidului și acceptarea finanțării partidului din partea unui grup criminal organizat. Informația a fost confirmată pentru Vocea Basarabiei de către procurora Mariana Cherpec, responsabilă de comunicare cu mass-media din cadrul Procuraturii Generale (PG).

„La 13 august curent, magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana au admis demersul procurorilor anticorupție și au eliberat mandat de arest preventiv, pe un termen de 30 zile, cu executare în Penitenciarul nr.13, în privința persoanei reținute în cauza penală privind finanțarea ilegală a Partidului Politic „ȘOR”, despre care s-a anunțat într-un comunicat de presă al Procuraturii Anticorupție din 12 august curent”, a declarat procurora Cherpec.

Olga Romanova este una din cele șapte persoane, care pe 16 iulie au părăsit teritoriul R. Moldova pentru a se eschiva de la urmărirea penală în dosarul privind finanțarea ilegală a Partidului „ȘOR”, și care ulterior a fost reținută de Centrul Național Anticorupție (CNA) pentru 72 de ore, fiind bănuita de complicitate la săvârșirea falsificării rapoartelor privind gestiunea financiară a partidului și acceptarea finanțării partidului din partea unui grup criminal organizat.

Citiți și: Una din cele 7 persoane care au părăsit teritoriul R. Moldovei pentru a se eschiva de la urmărirea penală în dosarul finanțării ilegale a Partidului „ȘOR”, reținută

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.