VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

MAEIE, răspuns pentru Zaharova: Guvernul nostru are un mandat ferm pentru a menține pacea, securitatea şi democrația în R. Moldova

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a venit cu o reacție la declarațiile făcute astăzi de reprezentanta oficială a ministerului rus de externe, Maria Zaharova.

”Condamnăm vehement noile comentarii neadevărate și fără temei făcute astăzi de către reprezentanta oficială a ministerului rus de externe. Guvernul nostru are un mandat ferm din partea cetățenilor pentru a menține pacea, securitatea şi democrația în Republica Moldova”, se arată în declarația remisă de MAEIE.

Totodată, instituția subliniază că Republica Moldova este ferm angajată în eforturi de a promova pacea şi stabilitatea în întreaga lume.

Lucrăm în interesul cetățenilor noștri şi avem un angajament ireversibil de a construi o Moldovă europeană, puternică şi prosperă, în beneficiul tuturor locuitorilor noștri. Din prima zi a războiului am condamnat agresiunea Rusiei în Ucraina, conflict care cauzează distrugeri şi suferință în ţara vecină, în regiune şi pe întreg continentul european. Ca membru responsabil al comunității internaționale, Republica Moldova este ferm angajată în eforturi de a promova pacea şi stabilitatea în întreaga lume. Suntem hotărâți în determinarea noastră de a deveni un stat membru al Uniunii Europene, obiectiv susținut de majoritatea cetățenilor noștri. Vom continua să lucrăm cu cea mai mare dedicare şi hotărâre pentru a atinge acest scop, respingând orice încercare de a submina eforturile noastre prin răspândirea de acuzații false şi manipulatoare”, mai subliniază MAEIE.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.