VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile serii prezentate de Sandu Scobioala 14.03.2023

În ediția de azi:

1. Uniunea Europeană va ajuta Republica Moldova să-și întărească capacitatea de a rezista influenței Federației Ruse. Ce a declarat purtătorul de cuvânt al șefului diplomației UE, vedeți la știri.

2. După aproape nouă ani pe piața din Moldova, Wizzair a făcut ultimul zbor. Compania maghiară low-cost, care oferea prețuri mici pentru călătorii, nu mai operează de astăzi curse spre și din Republica Moldova.

3. Mercenarii ruși au luat cu asalt un complex metalurgic vast din nordul Bahmutului pe care trupele ucrainene vor să îl transforme într-o fortăreață. Ce a declarat liderul de la Kiev, Volodimir Zelenski, aflați în jurnal.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.