VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Kremlinul, noi acuzații în adresa autorităților de la Chișinău: Își distrug țara de dragul celor care le plătesc bani

Autoritățile moldovenești își distrug țara de dragul celor care le plătesc bani. Declarația a fost făcută de purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zaharova, care a precizat că „la instigarea SUA, la putere sunt aduși politicieni care nu urmăresc interesele propriului popor.”

Maria Zaharova a declarat că conducerea Republicii Molodova a luat un curs împotriva poporului din propriul stat.

„La instigarea SUA și a Occidentului colectiv, la putere sunt aduși politicieni care nu urmăresc interesele propriului popor, ale societății și ale statului, ci interesele patronilor lor din exterior, care contravin intereselor țării”, a declarat Zaharova în cadrul unor declarații de presă, transmite agenţia de presă afiliată Kremlinului, RIA Novosti.

În opinia ei, actualele autorități moldovenești „urmăresc un curs de distrugere a statalității lor”, deoarece „Occidentul are nevoie de un perimetru de instabilitate” în jurul Rusiei.

„Poporul Moldovei nu va permite…nu doar subminarea, ci și distrugerea țării lor. Pentru că nu există nicio îndoială că autoritățile moldovenești își distrug țara și sunt gata de orice sacrificiu de dragul celor care le plătesc bani”, a adăugat Zaharova.

Anterior, și purtătorul de cuvânt al Kremlinului Dmitri Peskov a avertizat autoritățile de la Chișinău să fie „foarte prudente”. În opinia lui Peskov, autoritățile R. Moldova „se concentrează pe tot ce este anti-rus”. Oficialul a descris relațiile actuale dintre Moscova și Chișinău ca fiind „foarte tensionate”. 

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.