VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

La Bender s-a desfășurat prima ședință a Comisiei Unificate de Control din anul 2023

La Bender s-a desfășurat prima reuniune de lucru din acest an a Comisiei Unificate de Control. Delegația RChișinăului a fost condusă de Alexandru Flenchea, desemnat de Guvern în calitate de copreședinte al Comisiei din partea Republicii Moldova.

Delegația Republicii Moldova a reabordat problema posturilor ilegale în Zona de Securitate, a accentuat că acestea obstrucționează libera circulație și urmează a fi retrase.

Șeful delegației Republicii Moldova în CUC a ocupat, anterior, diverse funcții în cadrul Programului Naţiunilor Unite de Dezvoltare (UNDP) și Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE).

Delegaţia Republicii Moldova în CUC reprezintă interesele statului şi acordă asistenţă multilaterală procesului de reglementare paşnică şi pe cale politică a conflictului în regiunea transnistreană a Republicii Moldova.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.