VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Klaus Iohannis: Învierea Domnului să vă aducă bucurie în suflete, darul comuniunii cu cei dragi, răsplata păcii și a armoniei

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj de felicitare credincioșilor romano-catolici cu prilejul Sfintelor Paști.

Președintele român le-a urat celor care sărbătoresc astăzi Învierea Domnului calde urări de sănătate și prosperitate.

Învierea Domnului să vă aducă bucurie în suflete, darul comuniunii cu cei dragi, răsplata păcii și a armoniei. Totodată, îi salut călduros pe toți cei care sărbătoresc Floriile. Sfintele Paști ne oferă cu multă generozitate sensul, căldura și forța valorilor creștine, care continuă să ne fie și astăzi călăuză în vremuri dificile. Fie ca Sărbătoarea Învierii Domnului să aducă tuturor regăsirea cu cei apropiați în lumina speranței, a iubirii și a credinței! Hristos a înviat! Kellemes Húsvéti Ünnepeket! Frohe Ostern!”, a conchis Iohannis.

Menționăm că mesaje de felicitare cu ocazia Paștelui au fost transmise și de președinta țării, Maia Sandu și președintele ucrainean, Volodimir Zelenski.

În mesajul său publicat pe o rețea de socializare, Zelenski subliniază că ”Ucraina este astăzi de pază pentru ca întreaga lume să trăiască liber”.

Citește și: Creștinii catolici sărbătoresc astăzi Paștele: Ce spune episcopul Anton Coșa

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.