VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu, mesaj pentru credincioșii romano-catolici: Paște fericit, cu liniște în suflet și cu iubire față de cei din jur

Astăzi credincioșii romano-catolici și protestanți sărbătoresc Învierea Domnului. Cu această ocazie, președinta țării, Maia Sandu, a transmis un mesaj de felicitare.

Creștinii romano-catolici, protestanții și enoriașii Bisericii Apostolice Armene din întreaga lume, dar și din țara noastră, sărbătoresc astăzi Învierea Domnului. Tuturor celor care sărbătoresc Duminica Învierii le urez un Paște fericit alături de cei dragi, cu liniște în suflet și cu iubire față de cei din jur, cu multă sănătate, putere și speranță în viitor. Sărbători luminoase!”, se arată în mesajul Maiei Sandu.

Citește și: Creștinii catolici sărbătoresc astăzi Paștele: Ce spune episcopul Anton Coșa

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.