VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ion Ceban anunță că „Apă-Canal” a fost reconectată la energia electrică

Primarul general al capitalei, Ion Ceban, susține că în urma unor discuții cu reprezentanții companiei Premier Energy, s-a ajuns la o înțelegere privind reconectarea la rețeaua de energie electrică a întreprinderii Apă-Canal Chișinău.

„După discuțiile din această seară cu conducerea Premier Energy am ajuns la înțelegerea că “Apă Canal” la această oră este reconectată la energia electrică. Împreună cu colegii mei după mai multe ședințe lungi am identificat o soluție constructivă și legală pe care am propus-o în ședința din această seară. Până marți s-a luat o pauză, după care vom relua discuțiile”, a scris primarul pe Facebook.

Amintim că la 2 februarie furnizorul Premier Energy a anunțat despre debranșarea de la rețea a bloculului administrativ al Apă-Canal Chișinău din cauza datoriilor acumulate la energia electrică, care la ziua de azi constituie 68,6 milioane de lei.

Citește și:Premier Energy: Va fi deconectat doar blocul administrativ al Apă-Canal. Ceban solicită deconectarea sediilor Guvernului și Parlamentului de la apă și canalizare

Citește și:Premier Energy: Nu suntem responsabili de deconectările de apă efectuate la S.A. ”Apă-Canal Chișinău”

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.