VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Premier Energy: Nu suntem responsabili de deconectările de apă efectuate la S.A. ”Apă-Canal Chișinău”

Premier Energy a venit cu o reacție, după ce primarul capitalei, Ion Ceban, a anunțat că blocul central de la Apă-Canal Chișinău a fost deconectat de la energie electrică.

Într-un comunicat remis presei, Premier Energy subliniază că nu se face responsabilă de posibile deconectări de apă efectuate azi de S. A. ”Apă-Canal Chișinău”.

Reiterăm că cele două locuri de consum al energiei electrice deconectate astăzi vizează doar blocul administrativ al SA „Apă-Canal Chișinău”. Niciun alt loc de consum ce face parte din procesul tehnologic de funcționare a sistemelor de apeduct, canalizare și furnizare a agentului termic nu a fost deconectat de la energia electrică. Eventualele probleme legate de furnizarea apei la anumite adrese ar putea fi de ordin tehnic și țin de modul de gestionare a serviciului de către SA „Apă-Canal Chișinău””, precizează instituția.

Totodată, ÎCS „Premier Energy” SRL subliniază că a fost nevoită să recurgă la aceste măsuri în conformitate cu prevederile legale pentru a nu admite creșterea în continuare a datoriei, care la ziua de azi constituie 68,6 milioane de lei.

Ne exprimăm speranța că SA „Apă-Canal Chișinău” va prezenta în termeni cât mai restrânși soluții eficiente pentru stingerea datoriei și va achita pe viitor la timp facturile curente, pentru a preveni apariția unor situații similare, care afectează grav ambele părți”, mai menționează sursa citată.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.