VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ Știrile zilei prezentate de Octav Tarlapan 02.02.2023

În ediția de azi:

- O nouă amenințare la adresa securității naționale. Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, susține că Republica Moldova poate urma soarta Ucrainei, având un președinte care „este dornic să intre în NATO”.

- Structurile competente din Republica Moldova trebuie să întocmească un dosar, prin care să solicite Marii Britanii ca persoanele care au încălcat legea și s-au ascuns în Regatul Unit, să poată fi trase la răspundere. Declarația a fost făcută de Ambasadorul Marii Britanii în Republica Moldova, Steven Fisher.

- Cel puțin 3 persoane au murit, iar mai multe au fost rănite, în urma unui atac cu rachete, asupra unui bloc de locuințe din Kramatorsk, regiunea Donețk, care a fost ținta unei rachete rusești. Salvatorii au căutat toată noaptea supraviețuitori printre ruine.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.