VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Reprezentantul Parlamentului în Secretariatul Adunării Interparlamentare a CSI, rechemat

Reprezentantul Parlamentului Republicii Moldova în Secretariatul Consiliului Adunării Interparlamentare a statelor membre ale Comunității Statelor Independente, Ion Lipciu, a fost rechemat. Un proiect de hotărâre care prevede acest lucru a fost votat de 57 de deputați.

Potrivit notei informative a hotărârii, propunerea a fost făcută în contextul examinării activității reprezentanților permanenți ai Parlamentului Republicii Moldova în organele administrative ale organizațiilor interparlamentare la care legislativul este parte.

Ion Lipciu a fost desemnat reprezentat permanent al Parlamentului Republicii Moldova în Secretariatul Consiliului Adunării Interparlamentare a CSI în anul 2004.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.