VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Arina Spătaru, întrebată dacă va mai candida pentru fotoliul de primar al Bălțiului: Nu calc în aceeași naivitate politică

Ex-deputata Arina Spătaru declară că deocamdată nu este pregătită să se înscrie din nou în cursa electorală pentru funcția de primar al municipiului Bălți.

În cadrul emisiunii Puncte de Reflecție de la Vocea Basarabiei, Arina Spătaru a menționat că deja nu mai are aceeași naivitate politică pe care a avut-o la alegerile trecute.

Eu deja mă consider un om cu experiență în politică, fript, și înțeleg foarte bine că să vrei să fii un primar bun, să ai competențe, resurse este insuficient, este nevoie de o echipă și sunt necesare resurse financiare. Și eu deja nu voi mai călca în aceeași apă, în aceeași naivitate politică, crezând că poți deveni primar în municipiul Bălți fiind doar un om corect, cinstit, dar neavând cele menționate. Deocamdată, nu voi candida!”, a subliniat ex-deputata.

Arina Spătaru a mărturisit că în prezent nu vrea să facă nici politică și nici afaceri, ci doar să stea acasă cu copiii.

Recent am pierdut-o pe mama, a fost o lovitură foarte mare și acum înțeleg că foarte multe lucruri mă macină prin prisma unei emoții așa, mai… Cei care și-au pierdut mama de timpuriu mă vor înțelege și la acest moment eu nu mai vreau nimic absolut. Știu că anul acesta este anul speranțelor, noi, cetățenii, de fiecare dată când auzim de alegeri cumva sperăm că va fi mai bine. Presupun că lucrurile vor fi foarte interesante în Bălți, de asemenea, dar deocamdată vă rog să nu-mi cereți mai mult decât ceea ce pot să vă spun. Vă zic sincer, nu vreau nimic, dar eu nu sunt Arina Spătaru când spun lucrul acesta că nu vreau nimic și nu vreau nici afaceri, vreau doar să stau acasă cu copiii și probabil că aceasta totuși e legat de pierdere, sper să mă obișnuiesc cu ideea că mama nu mai este cu noi, pentru că prietenii mei, rudele mele, cunoștințele, membrii de partid știau că acolo unde eram eu era și mămica mea și pentru mine practic asta e mai complicat acum”, a subliniat Spătaru.

Întrebată dacă regretă decizia de a se retrage din politică, ex-deputata a răspuns:

Nu, nu am făcut un pas înapoi! Cine a zis? Misiunea Platformei DA a fost „Jos Plahotniuc!”, misiunea Platformei DA a fost o alternativă politică și dacă cetățenii au găsit în imaginea Partidului Acțiune și Solidaritate această alternativă politică, de ce nu? Eu am anunțat din timp că nu voi participa, pentru că, după părerea mea, Platforma DA, acea care și-a propus să lupte cu Plahotniuc, să identifice oligarhii, să-i fugărească și-a îndeplinit misiunea, acum în partid au rămas colegii mei tineri care vor să continue viața politică, iar eu m-am reîntors în familie”, a conchis Spătaru.

Amintim că Arina Spătaru a boicotat și primul tur al alegerilor locale din 21 noiembrie curent.

Ex-deputata a vrut să participe în cursa electorală în calitate de candidat independent, însă nu a reușit să adune numărul necesar de semnături în susținerea sa.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.