VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Igor Grosu: Ion Ceban este o „conservă” a Federației Ruse care a primit blagoslovirea să devină „român” și „proeuropean”

„Rezultatul alegerilor de la Chișinău, indirect trădează faptul că Ivan Ceban este exponentul Kremlinului, și noi asta am spus-o cu vârf și îndesat. Este un pion, o „conservă” a Federației Ruse, care a primit cumva blagoslovirea să devină „român” și „proeuropean””. Această opinie a fost exprimată de președintele Legislativului, Igor Grosu în cadrul emisiunii „Puncte de Reflecție” de la Vocea Basarabiei.

Potrivit șefului Legislativului de la Chișinău, Ion Ceban a câștigat la limită alegerile în Capitală.

Ion Ceban a câștigat la limită. Asta nu înseamnă că noi n-o să luptăm mai departe, o să avem o fracțiune combativă în Consiliul municipal, o să fim prezenți, o să vorbim tot timpul despre toate ilegalitățile și inacțiunile, mai bine zis, ale acestui primar, care văd că deja intră în sărbători, deja caută bradul lui, bradul guvernului”, a comentat Igor Grosu.

Potrivit lui Grosu, guvernarea de la București nu îi va oferi sprijin și nu îl va susține pe Ion Ceban.

Eu nu cred că guvernarea de la București îi oferă sprijin, acolo sunt oameni bine informați, care înțeleg. Văd că a mai rărit-o cu vizitele pe acolo, după ce am explicat noi și primarilor, și omologilor noștri de la București că e un pro-rus, e un FSB-ist îmbrăcat în haine de social-democrat, socialist și european, care se va activa atunci când va trebui să perturbe parcursul nostru european. Asta-i misiunea lui, altă misiune el nu are. Ceban trebuie instituțional, să-și facă treaba, să aibă loc colaborarea dintre Consiliul municipal, fiindcă Consiliul municipal trebuie să ia decizii care vizează dezvoltarea municipiului, să fie selectați, numiți conducătorii întreprinderilor municipale pe bune, nu să stea în interimate veșnice și să se ocupe de infrastructură. Cum spuneam, orașul acesta în fiecare dimineață și seară se sufocă de ambuteiaje, în orașul acesta la fiecare ploaie noi pe Calea Ieșilor sau la Creangă, acolo în vale, sau pe Albișoara ne trezim că trebuie să trecem cu luntrile. Asta înseamnă că orașul pur și simplu a suportat niște intervenții cosmetice, cum spunem noi, a fardat un pic trotuarele, dar problemele cardinale, cele mai strategice, cele mai importante așa și nu au fost soluționate”, a mai menționat Grosu.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.