VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Igor Grosu, apel către partidele pro-europene: Haideți să ne unim și să lucrăm împreună!

Liderul PAS, Igor Grosu, a făcut apel la unitate către partidele pro-europene, subliniind că unicii adversari ai PAS sunt partidele pro-Kremlin și candidații care promovează o politică care să returneze R. Moldova de la drumul spre Europa.

În această campanie noi nu vom ataca și nu vom lupta cu partidele care își doresc ca R. Moldova să fie parte a UE. Ne dorim ca țara noastră să aibă cât mai mulți primari pro-europeni, iar în consiliile raionale să fie echipe de oameni care vor munci pentru calea europeană. Unicii adversari ai noștri vor fi partidele pro-Kremlin și candidații care promovează o politică care să ne returneze de la drumul nostru spre Europa. Vin cu un îndemn către partidele pro-europene: Haideți să ne unim, în loc să fim divizați! Haideți să lucrăm după alegeri în consiliile raionale împreună, să muncim pentru ca satele și orașele noastre să devină europene”, a declarat Igor Grosu în cadrul unui briefing de presă.

Reamintim că Partidul Acțiune și Solidaritate are candidați pentru 702 primării din țară și 9.312 de candidați pentru consilieri locali.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.