VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Cursele aeriene dinspre Tel Aviv ar putea fi suplimentate

Ministerul de Externe anunță că discută acum cu mai multe companii aeriene despre posibilitatea suplimentării curselor aeriene spre și dinspre Tel Aviv.

Între timp, autoritățile susține că că zborurile comerciale de pe Aeroportul Ben Gurion continuă să opereze pe rutele Tel Aviv – Chișinău și Tel Aviv – București.

De asemenea, Celula de Criză a Ministerului de Externe a decis, în cadrul unei ședințe de azi, delegarea a doi funcționari consulari la Ambasada Republicii Moldova din Israel pentru a întări capacitatea de operare a misiunii.

Ambasada Republicii Moldova din Israel funcționează într-un regim de alertă și furnizează doar servicii consulare de urgență (eliberarea titlurilor de călătorie). Până în acest moment, Ambasada a primit peste 300 de solicitări pentru informații referitoare la situația din țară și la zborurile comerciale. De asemenea, diplomații moldoveni sunt în contact continuu cu autoritățile israeliene și serviciile de urgență pentru a verifica dacă nu există cetățeni moldoveni afectați.  

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.