VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Partidul lui Ion Ceban și-a anunțat candidații pentru suburbiile Capitalei

Partidul MAN anunță că în cursa pentru alegerile locale din municipiul Chișinău va avea candidați în 12 suburbii din cele 18, iar în restul localităților este gata să susțină actualii primari.  

”În 12 localități MAN vine cu candidații proprii, iar în 17 avem echipe de consilieri MAN. Venim cu candidați puternici și specialiști cu experiență, având încrederea că se poate de făcut mai mult în fiecare localitate și de furnizat mai multe rezultate”, a declarat Ion Ceban.

Liderul MAN a precizat că în celelalte localități este gata să susțină primarii actuali, indiferent de partidul pe care îl reprezintă.

”Sunt localități unde susținem primari actuali și nu contează ce partid reprezintă. De exemplu, la Sângera, la Budești, la Băcioi, unde este primarul de la PAS, la Ciorescu. În continuare vom susține acești oameni în funcțiile pe care le dețin și dacă va fi nevoie vom face și campanie pentru ei, ca oamenii să cunoască că nu contează partidul, în cazul în care omul este la locul lui și își face datoria”, a mai adăugat Ion Ceban.

MAN a desemnat candidați pentru funcția de primar în suburbiile Vatra, Colonița, Durlești, Codru, Trușeni, Bubuieci, Ghidighici, Tohatin, Cricova, Cruzești, Grătiești și Stăuceni.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.