VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ PAS are candidați pentru 702 primării din țară: Grosu anunță cele 5 angajamente ale echipei pentru următorii ani

Partidul Acțiune și Solidaritate are candidați pentru 702 primării din țară și 9.312 de candidați pentru consilieri locali. Anunțul a fost făcut în cadrul unui briefing de presă de către președintele Parlamentului, Igor Grosu.

Pe 6 octombrie echipa de primari PAS s-a lansat în campanie electorală pentru alegerile locale generale. PAS merge în campanie electorală cu 702 primari, 1.158 de candidați la funcția de consilier local și 9.312 candidați la consiliile locale. O echipă mare și unită care știe să aducă proiecte bune în localitățile lor și să îmbunătățească semnificativ viața cetățenilor”, a anunțat Grosu.

Potrivit lui Grosu, alegerile din toamnă reprezintă o etapă esențială în calea de aderare la Uniunea Europeană.

„Este de datoria fiecărui din noi că schimbarea are loc în fiecare sat și oraș, iar calea spre lumea liberă, civilizată și prosperă este definitivă și nimeni nu va reuși să ne întoarcă din drum”, a mai declarat Grosu.

Totodată, liderul PAS a anunțat cele 5 angajamente ale echipei de primari și consilieri PAS pentru următorii ani:

  • 4 mii de km de drumuri naționale și regionale de calitate europeană în următorii 4 ani.
  • Mai multe locuri de muncă bine plătite acasă și mai multe afaceri locale:
  • Siguranță și ordine – străzi iluminate în toată localitatea, poliție care să ajute oamenii
  • De două ori mai mulți bani pentru sate și orașe – apă pentru toți, terenuri de joacă, trotuare, grădinițe și străzi curate
  • 20.000 de lei la nașterea fiecărui copil din Moldova.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.