VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Guvernul, reacție la declarațiile lui Ceban: Să muncim în beneficiul oamenilor și să ne abținem de la declarații populiste

”Guvernul R. Moldova îl îndeamnă pe edilul Capitalei, Ion Ceban, să se abțină de la declarații populiste”. Declarația purtătorului de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, vine în urma afirmațiilor din această dimineață de la ședința Primăriei pe subiectul organizării Summit-ului CPE.

Amintim Primăriei Chișinău că aceasta are delegat un reprezentant în cadrul Comitetului de organizare al Summitului Comitetului Politice Europene. Toate lucrările de pregătire a acestui eveniment internațional au ca scopul îmbunătățirea condițiilor pentru cetățeni, inclusiv după desfășurarea evenimentului găzduit de țara noastră. Invităm Primăria Chișinău să muncim în formatele existente în direcția obținerii unor rezultate concrete în beneficiul oamenilor și să ne abținem de la declarații populiste,” a comentat Daniel Vodă.

Menționăm că primarul Capitalei, Ion Ceban, a solicitat Guvernului să intervină cu finanțări pentru reabilitarea mai multor artere principale din oraș în contextul Summitului Comunității Politice Europene din 1 iunie din Chișinău, acolo unde sunt așteptați aproximativ 50 de președinți sau de guvern din UE și din alte state partenere.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.