VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ion Ceban se pune bine pe lângă Guvern. Edilul cere bani pentru reabilitarea unor străzi în contextul Summitului din 1 iunie

Primarul Capitalei, Ion Ceban, cere Guvernului să intervină cu finanțări pentru reabilitarea mai multor artere principale din oraș în contextul Summitului Comunității Politice Europene din 1 iunie din Chișinău, acolo unde sunt așteptați aproximativ 50 de președinți sau de guvern din UE și din alte state partenere.

”Suntem deschiși pentru organizarea Summitului Comunității Politice Europene din 1 iunie. Vom lucra pe mai multe șantiere și vor fi reabilitate străzi principale. Dar avem o solicitare și ar fi bine ca lucrările de pe mai multe străzi să fie realizate cu suportul Guvernului, cum ar fi porțiunile Aeroport-Porțile Orașului, șoseaua Hâncești, Ialoveni și porțiunile de la Stăuceni și Cricova. Vor veni multe delegații străine și importante, ar fi bine să ne unim forțele”, a declarat Ion Ceban.

Chiar dacă a chemat la conlucrare, primarul Capitalei a criticat repetat executivul pentru faptul că nu oferă informații despre modul în care sunt utilizate granturile și împrumuturile oferite de partenerii străini în ultimul an pentru depășirea crizelor. Ion Ceban susține că este vorba de aproximativ un miliard de euro, iar din această sumă pentru proiectele din Capitală nu a ajuns niciun leu.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.