VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Situația din Zona de Securitate, discutată de viceprimerul Serebrian și ambasadorul Marii Britanii

Marți, 18 aprilie, a avut loc o întrevedere de lucru a dlui Oleg Serebrian, Viceprim-Ministru pentru Reintegrare al Republicii Moldova, cu E.S. Steven Fisher, ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în țara noastră.

Printre subiectele discutate s-au numărat situația din Zona de Securitate și perspectivele dialogului dintre Chișinău și Tiraspol în condițiile prelungirii războiului din Ucraina. Vicepremierul moldovean l-a informat pe diplomatul britanic și despre agenda procesului de reintegrare pentru următoarele luni.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.